Zonder palet: gedichten

AUTEUR(S): Wiel Kusters.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij Cossee.
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 149.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: mm.
GEWICHT: 1 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789059368965.


BESCHRIJVING

Net als de schilder in het titelgedicht die zonder penseel en palet, maar met pen en papier in de verte kijkt, tasten wij met onze woorden in het duister en treffen daar van alles aan: landschappen, verdwenen paden, verkleurde herinneringen, puzzelstukken van onszelf. De dichter legt het vast, zo goed als hij kan, en daar is er weer een: een werkelijkheid! Anders dan we haar dachten te kennen. Nieuwer. Uitgebreider. Ook een rijkere werkelijkheid, wanneer de dichter inzoomt op een detail. De gedichten in Zonder palet schetsen – in alfabetische volgorde – een beeld van ons bestaan. Zo zitten wij in elkaar.

‘Het gedicht openbaart bij Kusters zowel het mysterie als het inzicht. Beelden en associaties worden afgewisseld met spitse overdenkingen en milde humor. Het zijn elementen die niet alleen garant staan voor een waardevolle lectuur, maar die van Kusters ook een bij uitstek publieksvriendelijk dichter maken.’ – de Poëziekrant

19,99

Op voorraad

Wiel Kusters. Zonder palet: gedichten. Uitgeverij Cossee, verschenen in 2020. 149 pagina’s. Eerste editie. mm. 1 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789059368965.
NUR: 306.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 1 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.