Zomer 2017

AUTEUR(S): Pierre Plum.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Mirto Print.
JAAR: 2018.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 220 x 140 mm.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789073626935.


BESCHRIJVING

‘Wat het lekkerst is, kan verkeren tot de meest vieze smaak in de mond, indien je niet oplet. Ik nam deze morgen een ananasbrokje van een grote fruitschaal, stak het achteloos in mijn mond, maar moest het na een paar seconden in allerijl uitspuwen. Ik kan de smaak ervan niet goed omschrijven. Ik zou zeggen glazig, wrang en rottig, de eerste woorden die mij invallen. Aan de buitenkant was nochtans niets te zien, misschien ietwat verdroogd, maar niet om je druk over te maken. De tuinman heeft ook een stukje geproefd, omdat hij vond dat ik de smaak niet goed beschreef. Hij kon zich bij glazig geen voorstelling maken, meer bepaald vond hij een optische metafoor weinig gepast als het over smaak ging.
Pierre Plum (Kortrijk, 1943) studeerde psychologie en pedagogiek aan de Universiteit Gent. Hij was er assistent, werkte als klinisch psycholoog in diverse instellingen en is nu gepensioneerd.

20,00

Op voorraad

Pierre Plum. Zomer 2017. Mirto Print, verschenen in 2018. [?p.] Eerste editie. 220 x 140 mm. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789073626935.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.