Wrakhout

AUTEUR(S): Peter De Rick.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Beefcake Publishing.
JAAR: 2018.
PAGINA’S: 246.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 210 x 141 x 25 mm.
GEWICHT: 362 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789491144899.


BESCHRIJVING

Aart, een jonge architectuurstudent verlangt naar een spannend leven. Hij wil zijn kille jeugd achter zich laten. Ongewild belandt hij in een tot mislukken gedoemde driehoeksrelatie. In zijn verbittering zoekt hij troost bij zijn favoriete rockband.
Hij onderneemt een odyssee naar zijn verleden. Wie is oprecht en wie verschuilt zich achter een façade? Het antwoord is ontluisterend.

Hoe diep kunnen trots en wraak een leven tekenen?

Deze dynamisch geschreven ontwikkelingsroman legt de maalstroom van gebeurtenissen bloot in het jonge leven van Aart. In het decor van de kille jaren 80 verliest hij meer en meer houvast.

Peter De Rick (1964) groeide op in het landelijke Vlierzele. Reeds als kind speelde zijn fantasie hem parten maar die vond geen uitweg. Later startte hij met enkele vrienden een punkbandje. Muziek werd zijn passie samen met literatuur. Hij schreef verschillende kortverhalen, hieruit ontstond het idee voor een roman. Als deel van een schrijverstrio werkte hij mee aan een toneelstuk.

Het schrijven werd ook schrijven met licht. Hij volgde een opleiding fotografie aan de kunstacademie in Gent. In deze debuutroman is de invloed van de punker en de fotograaf duidelijk te merken, zowel in de stijl als in het verhaal.

20,00

Op voorraad

Peter De Rick. Wrakhout. Beefcake Publishing, verschenen in 2018. 246 pagina’s. Eerste editie. 210 x 141 x 25 mm. 362 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789491144899.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 362 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.