Win for life: met het basisinkomen naar vrijheid en creativiteit

AUTEUR(S): Nele Lijnen.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Roland Duchatelet, Noël Slangen, Karel Van Eetvelt, Kristof Calvo, Françoise Chombar.
UITGEVER: uitgeverij Pelckmans Pro.
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 192.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 23,1 x 15,1 x 1,7 cm
GEWICHT: 449 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789463370387.


BESCHRIJVING

Iedereen maandelijks geld geven, levenslang en zonder voorwaarden. Dat is de idee van het basisinkomen. Op het eerste gezicht lijkt dit absurd. Wie zal dat betalen? En wie gaat er dan nog werken? Het basisinkomen gaat in tegen ons traditioneel denkpatroon en alles wat ons is aangeleerd.

En toch kent het basisinkomen steeds meer voorstanders. De eenvoud van dit vrijheidsinkomen is voor velen een oplossing voor onze complexe sociale zekerheid, met al haar beperkingen en alle controles die ze vergt.

Nele Lijnen, al jaren overtuigd van de voordelen van een basisinkomen, geeft in dit boek een duidelijk en eenvoudig antwoord op vragen als Wat is een basisinkomen en wat is het niet?, Wat zijn de voordelen? en Kunnen we dit betalen?. Samen met bekende en minder bekende landgenoten illustreert ze hoe ons land er kan uitzien als we het basisinkomen invoeren.

Win for life is bestemd voor iedereen die met een open geest wil meedenken over een betere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

19,99

Op voorraad

Nele Lijnen. Win for life: met het basisinkomen naar vrijheid en creativiteit. Roland Duchatelet, Noël Slangen, Karel Van Eetvelt, Kristof Calvo, Françoise Chombar. uitgeverij Pelckmans Pro, verschenen in 2017. 192 pagina’s. Eerste editie. 23,1 x 15,1 x 1,7 cm 449 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789463370387.
NUR: 740.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 449 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.