Werk werk werk

AUTEUR(S): Christophe van Gerrewey.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij Polis.
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 234.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: mm.
GEWICHT: gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789463102100.


BESCHRIJVING

Werken is met meer of minder inspanning bezig zijn om iets te verrichten of te voltooien. Deze roman bestaat uit vijf gesprekken – of misschien zijn het vergaderingen – waarin werk centraal staat. Een professor, een manager op rust, een werkkracht in de culturele sector, een veelbelovende vorser en een jonge schrijver proberen hun dagen zinvol door te brengen. De arbeidsomstandigheden blijken danig veranderd in de eenentwintigste eeuw. Of we werken om te leven of leven om te werken is niet meteen duidelijk.

Christophe Van Gerrewey (1982) is auteur van de romans Op de hoogte en Trein met vertraging, en van de essaybundel Over alles en voor iedereen. Hij werkt als professor architectuurtheorie aan de École Polytechnique Fédérale de Lausanne in Zwitserland. Op de hoogte werd bekroond met de Debuutprijs, de European Union Prize for Literature en de Cultuurprijs voor Letterkunde van de Provincie Oost-Vlaanderen.

19,99

Op voorraad

Christophe van Gerrewey. Werk werk werk. Uitgeverij Polis, verschenen in 2017. 234 pagina’s. Eerste editie. mm. gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789463102100.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.