Welbeschouwd: met een voorwoord van Hilary Mantel

AUTEUR(S): Elizabeth Jane Howard.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Hilary Mantel, Inge Kok.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Atlas Contact).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 470.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 231 x 151 x 33 mm.
GEWICHT: 733 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789025458874.


BESCHRIJVING

‘Welbeschouwd’ van Elizabeth Jane Howard gaat over de drieënveertigjarige Antonia Fleming die in het Londen van de jaren vijftig geconfronteerd wordt met het vooruitzicht haar leven alleen te moeten slijten. Haar kinderen zijn inmiddels volwassen en hebben hun eigen besognes; haar overheersende en emotioneel complexe man, Conrad, heeft meegedeeld dat hij haar wil verlaten. Terwijl Antonia naar haar toekomst kijkt, gaat de roman gestaag terug in de tijd en volgen we Antonia’s relatie met Conrad van achteren naar voren. Door jaren van dromen en oorlog, ontrouw en moederschap, tot het onstuimige, ondoordachte begin van hun verbintenis in de jaren twintig.

‘Welbeschouwd’ is het buitengewoon authentieke portret van een vrouw en een huwelijk, een hartverscheurend verslag van de dood en de geboorte van een relatie. Het is zowel uitzonderlijk als tijdloos.

Het vroege meesterwerk van de schrijver van ‘De Cazalets’.

24,99

Op voorraad

Elizabeth Jane Howard. Welbeschouwd: met een voorwoord van Hilary Mantel. Hilary Mantel, Inge Kok. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Atlas Contact), verschenen in 2020. 470 pagina’s. Eerste editie. 231 x 151 x 33 mm. 733 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789025458874.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 733 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.