Weg van Portugal

AUTEUR(S): Sophie Siersack.

 

TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Lannoo Uitgeverij (Lannoo).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 252.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 220 x 140 x 30 mm.
GEWICHT: 378 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789401467810.

 

BESCHRIJVING

Sophie – journaliste overdag, sociaal dier in het weekend – voelt steeds meer de nood om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en prestatiedrang. Wanneer ze met haar man Davy op zoek gaat naar meer zon en persoonlijke vrijheid, belandt het koppel in Portugal. Ze huren er een huis vlak bij de mooiste surfspots van de streek tot ze ontdekken waar ze van dromen: een verlaten boerderij met twee hectare grond, verborgen in het heuvellandschap.

Stap voor stap beginnen Sophie en Davy aan hun nieuwe leven, in een vreemde taal en te midden van onbekende dorpelingen. Maar zullen ze zich hier ooit thuis voelen?

Dit boek vertelt hun zoektocht naar een nieuwe balans tussen het beste van twee werelden – een avontuur vol hoogtes en laagtes, spanningen (met elkaar en met hun malafide aannemer) en kleine overwinningen. Want alles heeft een prijskaartje, maar wie volhardt, vindt wat hij zoekt.

20,99

Op voorraad

Sophie Siersack. Weg van Portugal. Lannoo Uitgeverij (Lannoo), verschenen in 2020. 252 pagina’s. Eerste editie. 220 x 140 x 30 mm. 378 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 300.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 378 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.