Wat overblijft

AUTEUR(S): Ingrid Vander Veken.

 

TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij Polis.
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 262.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: mm.
GEWICHT: 355 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789463105286.

 

BESCHRIJVING

Wat betekent het, een huis leeg te maken waarin je je halve leven hebt gewoond? Wat laat je achter en wat neem je mee? Wat waardeloos is, wordt kostbaar, en omgekeerd. En het meest kostbaar zijn herinneringen.

Maar hoe ruim je niet alleen een huis maar ook jezelf op? Wat als het afscheid van je huis samenvalt met dat van dierbaren? Over dat onverwacht dubbele afscheid schreef Ingrid Vander Veken een hoogstpersoonlijk en aangrijpend boek. In Wat overblijft bewaart zij het verleden als schatkamer voor de toekomst. Het is haar koesterende verweer tegen verwoestende eindigheid. Haar ode aan het belang van zelfs het allerkleinste.

Ingrid Vander Veken schreef een rijkgeschakeerd oeuvre met theater en scenario’s, jeugdboeken, verhalenbundels, een dagboek en romans, zoals het bejubelde Zwijgen, dat in 2016 verscheen. www.ingridvanderveken.be

22,50

Op voorraad

Ingrid Vander Veken. Wat overblijft. Uitgeverij Polis, verschenen in 2020. 262 pagina’s. Eerste editie. mm. 355 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789463105286.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 355 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.