Wat betekent het allemaal?: zeer korte inleiding in de filosofie

AUTEUR(S): Thomas Nagel.

 

TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij Bijleveld.
JAAR: 2014.
PAGINA’S: 111.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 206 x 121 x 12 mm.
GEWICHT: 161 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789061318224.

 

BESCHRIJVING

«Er bestaat geen betere inleiding in de filosofie.» – PHILOSOPHY

Thomas Nagels «Wat betekent het allemaal?» is wereldwijd een van de succesvolste, meest gelezen en meest verkochte inleidingen in de filosofie van deze tijd. Dat is geen wonder. Nagel is er als geen ander in geslaagd de grote vragen van de wijsbegeerte toegankelijk te maken in een even beknopt als glashelder boek dat op een humoristische maar nooit populistische wijze de lezer uitnodigt zelf te denken en zelf antwoorden te formuleren op de centrale vraagstukken van de wijsbegeerte. Dan blijkt dat filosofie niet alleen gaat over abstracte problemen, maar vooral over de manier waarop wij mensen in de wereld staan.

Dit boek biedt filosofie zoals het moet zijn. Met deze nieuwe editie komt een filosofische klassieker ook voor Nederland weer beschikbaar. Het is de ideale inleiding voor scholieren, studenten en iedereen die wil weten waarom filosofie meer gaat over de juiste vragen dan over de nimmer definitieve antwoorden.

THOMAS NAGEL (1937) is hoogleraar Wijsbegeerte aan de Universiteit van New York en geldt als een der belangrijkste filosofen van onze tijd. Eerder werkte hij aan de Universiteiten van Harvard en Princeton.

«Uitermate elegant en humoristisch geschreven.» – NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

15,00

Op voorraad

Thomas Nagel. Wat betekent het allemaal?: zeer korte inleiding in de filosofie. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij Bijleveld, verschenen in 2014. 111 pagina’s. Eerste editie. 206 x 121 x 12 mm. 161 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789061318224.
NUR: 730.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 161 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.