Vroeger schreef ik: Gevonden verhalen

AUTEUR(S): J.M.A. BIESHEUVEL.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: NBC- Brooklyn (Uitgeverij Brooklyn).
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 252.
DRUK: Eerste editie.
GEWICHT: .
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789492754356

.


BESCHRIJVING

In het voorjaar van 2020 maakte Maarten Biesheuvel plannen voor een nieuw boek. Daarin zouden verhalen opgenomen moeten worden die wél ooit in tijdschriften waren verschenen maar die nog niet eerder gebundeld waren.
Toen overleed hij onverwachts op 30 juli. In de weken na zijn overlijden werd begonnen met het ontruimen van Sunny Home, het huis waar hij veertig jaar met zijn vrouw Eva had gewoond.
Daarbij werden – grote verrassing – nieuwe manuscripten gevonden. Over deze sensationele vondst werd uitgebreid geschreven in de pers. In deze bundel zijn al zijn nieuwgevonden verhalen opgenomen. Ook zijn de verhalen opgenomen die Biesheuvel eerder zelf al had uitgekozen. Bij het opruimen van zijn kamer werd achter zijn bureau een dichtgeplakte envelop met daarin een brief aan zijn goede vriend Karel van het Reve gevonden. Ook deze nooit verzonden brief is opgenomen in dit bijzondere boek.

20,00

Op voorraad

J.M.A. BIESHEUVEL. Vroeger schreef ik: Gevonden verhalen. NBC- Brooklyn (Uitgeverij Brooklyn), verschenen in 2021. 252 pagina’s. Eerste editie. . Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 303.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.