Vogels en de liefde

AUTEUR(S): Elvira Werkman.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Stef den Ridder.
UITGEVER: Uitgeverij Knnv (KNNV Uitgeverij).
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 127.
DRUK: 2de editie.
FORMAAT: 200 x 152 x 13 mm.
GEWICHT: 276 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789050116237.


BESCHRIJVING

Verrassende liefdesweetjes over vogels, van pimpelmees tot paradijsvogel. Hoe zit dat eigenlijk met vogels en de liefde? Zijn vogels voor altijd bij elkaar of vervluchtigt de liefde al snel? Zoveel vogels, zoveel liefdes, ontdekte Elvira Werkman toen ze in de vogelliteratuur dook en met tientallen kenners sprak. In Vogels en de liefde deelt ze haar bevindingen op een lichte en nuchtere manier.

Van zomerhuwelijk en vurige liefde tot jarenlange trouw en treuren na de dood van de partner; verleiding, vreemdgaan, latrelaties, homoseksualiteit… Het passeert allemaal de revue in Vogels en de liefde.

– Verrassende liefdesweetjes over vogels, van pimpelmees tot paradijsvogel
– Vol met luchtige wetenschap en anekdotes van vogelkenners
– Leuk voor elke vogelliefhebber

Elvira Werkman had al op haar twaalfde haar eerste verrekijker. En nog steeds is ze de natuurjournalist en schrijver gefascineerd door bloemetjes en beestjes. Ze dwaalt graag door het groen. Om het hoofd leeg te maken of juist te vullen. Om te bewonderen en verwonderen.

vogelboeken, vogelboek, diergedrag, vogelgedrag, weetjes, vogels in de tuin, tuinvogels, vogelnesten, vogeleieren, liefde, geluk, natuurweetjes, dierenweetjes, vogelweetjes, cadeauboeken, liefde is, valentijnsdag

14,95

Op voorraad

Elvira Werkman. Vogels en de liefde. Stef den Ridder. Uitgeverij Knnv (KNNV Uitgeverij), verschenen in 2017. 127 pagina’s. 2de editie. 200 x 152 x 13 mm. 276 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789050116237.
NUR: 435.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 276 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.