Verslaafd aan Oneindigheid: Geschiedenis van het gevaarlijkste idee ooit

AUTEUR(S): Walter Breukers, Jaap Godrie.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: AnkhHermes (Have, Ten).
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 410.
FORMAAT:
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789025908096
.


BESCHRIJVING

‘Verslaafd aan Oneindigheid’ van Walter Breukers en Jaap Godrie is een scherpe en humoristische herschrijving van de menselijke geschiedenis waarin het verlangen naar oneindigheid centraal staat.

We leven in een vreemde tijd. Tot voor kort leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Het was de beste tijd ooit. Nooit eerder was de mens zo veilig, zo rijk en zo gezond. Maar de afgelopen jaren is de sfeer razendsnel omgeslagen. Tegenwoordig haasten we ons van crisis naar crisis en vrezen we het allerergste. Hoe heeft het zover kunnen komen? Waar is het misgegaan? Breukers en Godrie laten zien dat onze problemen ver teruggaan en voortkomen uit een almaar groeiende verslaving aan één idee: Oneindigheid. Nu is de tijd om af te kicken.

Op een totaal eigenzinnige manier laten de auteurs Oneindigheid zelf aan het woord. Het resultaat is een versmelting van non-fictie en fictie, van filosofie, geschiedenis en kunst, vol met humor en provocatie.

22,99

Op voorraad

Walter Breukers, Jaap Godrie. Verslaafd aan Oneindigheid: Geschiedenis van het gevaarlijkste idee ooit. AnkhHermes (Have, Ten), verschenen in 2021. 410 pagina’s. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 730.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.