Vandaag koop ik alle kleuren: Hoe een kunstenaar zijn psychoses overwint

AUTEUR(S): Karin Anema.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Acco Uitgeverij Nederland.
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 250.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 24 x 16 x 1,6 cm
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789492398093.


BESCHRIJVING

Een boek dat nog dagen na zingt in je hoofd. Het beschrijft het leven van Twan, een man die moedig en met doorzettingsvermogen zijn eigen leven weet te leiden ondanks, of misschien dankzij de bijzondere manier waarop hij denkt en tegen de buitenwereld aankijkt.
Door de onbevangen nieuwsgierigheid van Karin weet zij Twans gedachten zo op papier te zetten dat je ze haast begrijpt en meegezogen wordt met zijn gedachten-kronkels en psychoses. Maar ook de volharding waarmee Twan zijn eigen weg volgt en hoe Karin zijn vertrouwen weet te winnen worden mooi beschreven en laten je niet los.
“”Vandaag koop ik alle kleuren”” maakt dat je weer anders naar mensen gaat kijken en beseft hoe een ieder zijn eigen geschiedenis en behoeften heeft.
Twan blijft zichzelf trouw ondanks zijn kwetsbaarheid. Met doorzettingsvermogen wordt overleven er mogen zijn. En uiteindelijk zelfs zo willen zijn als je bent met je eigen aardigheden en niet anders.
Doordat Karin Twan echt ziet en blijft kijken krijgt hij de kans zich te ont- plooien en misschien zelfs gelukkig te worden. Hij wordt gezien, waardoor zijn leven zin krijgt.
Ongelooflijk dat Twan overlijdt nog voor het boek is uitgekomen! Hij heeft het manuscript nog wel gelezen en hij was er blij mee lezen we in het nawoord.

20,00

Op voorraad

Karin Anema. Vandaag koop ik alle kleuren: Hoe een kunstenaar zijn psychoses overwint. Acco Uitgeverij Nederland, verschenen in 2017. 250 pagina’s. Eerste editie. 24 x 16 x 1,6 cm Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789492398093.
NUR: 770.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.