Vaderland

AUTEUR(S): Fernando Aramburu.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Hendrik Hutter.
ORIGINELE TAAL: Spaans.
UITGEVER: Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek).
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 574.
DRUK: 6de editie.
FORMAAT: 229 x 151 x 47 mm.
GEWICHT: 867 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789028428003.


BESCHRIJVING

Vaderland is een grootse roman over familie, loyaliteit en strijd. Twintig jaar na de dood van haar man verhuist Bittori terug naar hun geboortedorp. Haar man werd vermoord door de Baskische terreurbeweging ETA, vermoedelijk door de zoon van Bittori’s jeugdvriendin, Miren. Voor Bittori sterft, wil ze de ware toedracht kennen. Ze denkt zelfs Mirens zoon te kunnen vergeven om zo het verleden af te sluiten.

Bittori en Miren zijn getekend door een politiek fanatisme waar geen van beiden een boodschap aan had maar dat hen lijnrecht tegenover elkaar heeft geplaatst. En nu moeten ze hun wonden en verdriet, keuzes en hun levens onder ogen zien. Is een verzoening mogelijk?

Vaderland is een grootse roman over familie, loyaliteit en strijd. Fernando Aramburu beschrijft met veel menselijkheid de slachtoffers én de daders, in deze magistrale verbeelding van de bloedige geschiedenis die het Baskenland heeft verscheurd.

17,50

Op voorraad

Fernando Aramburu. Vaderland. Hendrik Hutter. Vertaald uit het Spaans]. Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek), verschenen in 2019. 574 pagina’s. 6de editie. 229 x 151 x 47 mm. 867 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 867 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.