Untitled

AUTEUR(S): Joachim Bessing.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Els Snick.
UITGEVER: Leesmagazijn.
JAAR: 2015.
PAGINA’S: 249.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 201 x 127 x 23 mm.
GEWICHT: 322 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789491717291.


BESCHRIJVING

Hij kan aan niks anders meer denken, zij is de kern van zijn bestaan sinds de allereerste oogopslag, haar naam resoneert in alles, in het kloppen van zijn hart: Julia – zonder uitroepteken, niet als vraag, geen punt – het houdt gewoon niet op.

Hij lijdt. Hij lijdt aan haar, aan een verliefdheid die zo intens is dat ze hem verlamt. Hij werkt voor een modeblad, reist de wereld rond en leeft hard: partys, drank en drugs. Zij is filosofe en haar man zal ze in geen geval verlaten, zegt ze. Minnaars zijn ze dus, gescheiden door ruimte en tijdzones, die elkaar bijna nooit zien. Hun affaire beleven ze door hun iPhone – door fotos, muziek en berichten naar elkaar te sturen. Maar wat is de grens tussen liefde en obsessie, en hoe kan je een ander ooit echt kennen? Untitled is het verhaal van een eenentwintigste-eeuwse relatie, op de spits gedreven, dat extreme emotie niet schuwt en de lezer er genadeloos in meetrekt. Kan een mens zon allesverzengende verliefdheid wel overleven?

Joachim Bessing (1971) woont in Berlijn. Hij schreef meerdere boeken, waaronder Tristesse Royale. Christian Kracht is een van de coauteurs. Het was een bestseller en is nog steeds een belangrijk werk van en over de Duitse popliteratuur. Untitled is zijn tweede roman. Daarnaast houdt hij op waahr.de samen met journaliste Anne Waak en auteur Ingo Niermann een archief bij van de Duitse literaire journalistiek.

Bessing schreef met Untitled een brandend strijdschrift voor de nervositeit; niet uitsluitend voor de liefde, maar het is ook een hysterisch pamflet voor de ernst, doorgeschoten en kenmerkend zonderling.
– Rainald Goetz in die Zeit

19,95

Op voorraad

Joachim Bessing. Untitled. Els Snick. Leesmagazijn, verschenen in 2015. 249 pagina’s. Eerste editie. 201 x 127 x 23 mm. 322 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789491717291.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 322 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.