Tussenbeide

AUTEUR(S): Nelly Alard.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Marijke Arijs.
UITGEVER: Leesmagazijn (Leesmagazijn).
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 318.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 200 x 126 x 25 mm.
GEWICHT: 388 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789491717390.


BESCHRIJVING

Dit is het verhaal van een vrouw die, terwijl ze tegelijkertijd sexy en feministisch is, besluit te vechten voor haar huwelijk, nadat haar man een affaire met een bekend politica heeft opgebiecht.

Juliette, een computeringeineur, en Olivier, een journalist, hebben twee jonge kinderen en leiden het drukke leven van een modern Parijs stel. Op een mooie lentedag, terwijl ze aan de rivier naar haar spelende kinderen zit te kijken, gaat Juliettes telefoon. Het is haar man. Als Olivier bekent een affaire te hebben gehad, stort Juliettes wereld in elkaar.

Hoe overleef je verraad? Kan een stel ooit weer bij elkaar komen? Hoe ver zou jij gaan om je huwelijk te redden? Dit zijn vragen die deze roman, met veel intelligentie, eerlijkheid en humor, probeert te beantwoorden. In zijn treffende beschrijving van intimiteit legt Tussenbeide een systeem bloot van krachten die werkzaam zijn in een huwelijk, de gevolgen van de onvermijdelijke getijdenstroom van verlangens, en het probleem van het man zijn vandaag de dag.

Nelly Alard is actrice en schrijver. Haar eerste roman, Le Crieur de nuit, ontving de 2010 Roger Nimier prijs evenals de 2011 Prix National Lions de Littérature en Simone en Cino Del Duca Foundation Prijs. In 2013 werd ze bekroond met de Prix Interallié voor Tussenbeide (Moment dun Couple, Gallimard), de eerste vrouw die de prijs in meer dan twintig jaar wint. Alard woont in Parijs.

19,95

Op voorraad

Nelly Alard. Tussenbeide. Marijke Arijs. Leesmagazijn (Leesmagazijn), verschenen in 2017. 318 pagina’s. Eerste editie. 200 x 126 x 25 mm. 388 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789491717390.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 388 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.