Tuin: een handige vouwkaart met meer dan 150 illustraties van o.a. vogels, insecten en planten

AUTEUR(S): onbekend.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Jasper de Ruiter.
UITGEVER: Uitgeverij Knnv (KNNV Uitgeverij).
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 16.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 210 x 105 x 8 mm.
GEWICHT: 50 gram.
STAAT: Nieuw (New).
ISBN/EAN: 9789050116183.


BESCHRIJVING

Een handige zoekkaart met meer dan 150 illustraties van o.a. vogels, insecten en planten in de tuin.

Een pimpelmees voert de hele dag door zijn jongen met rupsen, een dagpauwoog fladdert van de ene naar de andere bloem en aan de rand van de vijver kwaakt een groene kikker. In natuurvriendelijke tuinen leven veel planten en dieren. Vaak meer dan je denkt. In deze natuurwijzer vind je een overzicht van de algemeen voorkomende planten en dieren in de tuin.

Natuurvriendelijke tuin Een natuurvriendelijke tuin is een paradijs voor vogels, insecten, egels en amfibieën. Een natuurvriendelijke tuin bestaat uit een variatie aan inheemse bomen, struiken en planten, waar vogels, zoogdieren en insecten voedsel, nestgelegenheid en veiligheid vinden. Met het verdwijnen van veel stedelijk groen, worden natuurvriendelijke tuinen steeds belangrijker. Help je mee?

Ook verschenen in deze serie zoekkaarten:
Natuurwijzer Bos, Kust en Sporen

Jasper de Ruiter is bekend als natuurillustrator van onder meer verschillende herkenningskaarten. Als eigenaar van De Speurzoekers stimuleert hij kinderen de natuur zelf te ontdekken, door spannende opdrachten, leerzame producten en kinderfeestjes.

dieren in de tuin, tuindieren, tuinieren, tuin, herkenningskaart, zoekkaart, minigids, natuureducatie, natuuronderwijs, kinderboeken, natuurboeken voor kinderen

6,95

Op voorraad

[?]. Tuin: een handige vouwkaart met meer dan 150 illustraties van o.a. vogels, insecten en planten. Jasper de Ruiter. Uitgeverij Knnv (KNNV Uitgeverij), verschenen in 2017. 16 pagina’s. Eerste editie. 210 x 105 x 8 mm. 50 gram. Staat: Nieuw (New).

INTERN ID: 9789050116183.
NUR: 410.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 50 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.