Tuimelingen: over leven, kunst en zien

AUTEUR(S): Bernard Dewulf.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Atlas Contact).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 256.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 210 x 135 x 25 mm.
GEWICHT: 374 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789045042800.


BESCHRIJVING

‘Tuimelingen’ is Bernard Dewulf’s nieuwste beschouwende werk. Het bevat essays en beschouwingen over leven, kunst en zinnelijkheid. Wie het werk van Dewulf enigszins kent, weet dat dit de drie-eenheid is waarover hij al jaren schrijft. Maar inniger nog dan in vorige bundels zijn die drie thema’s nu vervlochten. Zoals in zijn essays over eenzaamheid, verlangen, troost, verbeelding, over stilte in de kunst, het naakt en de mannelijke blik, over de vrouw en het licht in schilderijen, over ons zoenen
en over geliefde kunstenaars als Pierre Bonnard, Hugo Claus en Edward Hopper. Daarnaast overziet Dewulf in een fraaie reeks kortere beschouwingen ons tijdsgewricht aan de hand van beelden van ons dagelijks bestaan. Niet voor niets noemt hij zijn ‘Tuimelingen’ een ‘kroniek van een kijken’. Het is wat deze schrijver telkens weer doet: even lucide als zinnelijk kijken en schrijven. En ons mee laten kijken.

22,99

Op voorraad

Bernard Dewulf. Tuimelingen: over leven, kunst en zien. Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Atlas Contact), verschenen in 2020. 256 pagina’s. Eerste editie. 210 x 135 x 25 mm. 374 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 374 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.