Tot het einde der tijden: De zoektocht naar de reden van ons bestaan in een nieuwe wereld

AUTEUR(S): Brian Greene.


TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Unieboek | Het Spectrum (Unieboek | Het Spectrum).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 448.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 230 x 150 x 40 mm.
GEWICHT: 685 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789000353316.


BESCHRIJVING

Over onze eeuwige zoektocht naar betekenis in een eindige kosmos
Al sinds de mens leerde overleven houdt hij zich bezig met vragen over oorsprong en betekenis. Vandaag de dag worstelen we met dezelfde vragen, maar onze kennis over het universum ndash; van de kosmos tot de complexe structuur van het leven en het bewustzijn ndash; heeft de afgelopen millennia een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Sterker nog: wetenschappers kunnen nu met enige zekerheid voorspellingen doen over het einde der tijden. Maar wat heeft dit voor impact op onze hunkering naar betekenis?
Met de natuurkunde als basis en de oerknal als beginpunt start Brian Greene een zoektocht naar antwoorden. Hoe ziet de nieuwsgierige, leergierige maar ook fragiele mens zijn rol wanneer hij zich bewust wordt van zijn individuele en collectieve eind? Greene neemt ons mee van het prille begin tot het onvermijdelijke einde van het universum en prikkelt de lezer om de reden van ons bestaan vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Aan de hand van de geschiedenis van de kosmos geeft Greene ons een betere kijk op onze oorsprong, een beter beeld van waar we nu staan en een beter begrip van onze volgende bestemming.
De wetenschap is in de moderne maatschappij de beste bron van betekenis en Brian Greene neemt ons mee op de ultieme reis door het universum zonder zijn blik ook maar een moment af te wenden van de centrale vraag: Wat betekent het allemaal?

35,99

Op voorraad

Brian Greene. Tot het einde der tijden: De zoektocht naar de reden van ons bestaan in een nieuwe wereld. Vertaald uit het Engels]. Unieboek | Het Spectrum (Unieboek | Het Spectrum), verschenen in 2020. 448 pagina’s. Eerste editie. 230 x 150 x 40 mm. 685 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 924.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 685 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.