Tien december

AUTEUR(S): George Saunders.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Harm Damsma, Niek Miedema.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij Podium b.v..
JAAR: 2013.
PAGINA’S: 274.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 190 x 140 x 29 mm.
GEWICHT: 380 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789057596810.


BESCHRIJVING

Een onbeholpen antiquair die zichzelf voor de gek houdt; twee moeders die allebei het beste willen voor hun kinderen; een jongeman die het zwaar te verduren krijgt als hij wordt onderworpen aan een reeks farmaceutische experimenten die hem opgeilen, doen liefhebben en doen doden – dat zijn slechts enkele van de onvergetelijke personages die Tien december bevolken.
George Saunders schrijft over klassenverschillen, seks, liefde, verlies, vertwijfeling en oorlog. Tien december is de meest integere, meest toegankelijke en meest ontroerende bundel die George Saunders tot dusver heeft gepubliceerd.

George Saunders is een van de belangrijkste en oorspronkelijkste schrijvers uit het Engelse taalgebied en een onbetwiste meester van het korte verhaal. Eerder verschenen van hem de verhalenbundels CivilWarLand in Bad Decline, Pastoralia en In Persuasion Nation. Saunders publiceert onder andere in The New Yorker en McSweeneys en werd in 2013 door Time Magazine opgenomen in de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld.

Al jaren probeer ik iedereen aan George Saunders te krijgen. Dave Eggers

Tien december is een warm en grappig boek. […] Sommige verhalen dansen bijna van plezier. De Groene Amsterdammer

Tien december toont George Saunders op zijn grappigst, meest revolutionair en indringendst. Authentiek, altijd vindingrijk, en tegelijk diep menselijk. Jennifer Egan

20,00

Op voorraad

George Saunders. Tien december. Harm Damsma, Niek Miedema. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij Podium b.v., verschenen in 2013. 274 pagina’s. Eerste editie. 190 x 140 x 29 mm. 380 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789057596810.
NUR: 304.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 380 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.