Thuiskomen: de magie van doordeweeks koken

AUTEUR(S): Dorien Knockaert.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Ivan Put.
UITGEVER: Luster Uitgeverij (Luster Uitgeverij ).
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 239.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 254 x 205 x 27 mm.
GEWICHT: 997 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789460582127.


BESCHRIJVING

Recepten en tips voor voldoening en plezier in doordeweeks koken

Culinair journalist Dorien Knockaert houdt met dit boek een pleidooi om doordeweeks koken niet langer stiefmoederlijk te behandelen, maar er in tegendeel van te genieten. Het is een bouwdoos om eenvoudige maaltijden lekker, haalbaar, gevarieerd en avontuurlijk te maken, maar niet té avontuurlijk.

Doriens favoriete gerechten zijn vaak sober, vaak een beetje picknickachtig, altijd met groenten in de hoofdrol. De hoofdstukken zijn gewijd aan soepen, salades, groenten in de oven, eieren, rijstkommen, pasta, uien, platbrood, bonen en fruit.

Alle recepten bieden houvast, maar zijn ook flexibel: je krijgt tips om ze aan te passen aan wat in je koelkast ligt, aan het seizoen, aan de tijd die je hebt, of aan de noden van het moment. De verschillende hoofdstukken omvatten talloze kleine handigheidjes en geheime wapens die er niet alleen voor zorgen dat je je lievelingsgerechten snel in de vingers krijgt, maar ook met steeds meer vertrouwen uit de losse pols gaat koken.

Dorien Knockaert werkt als reporter en culinair redacteur voor De Standaard. Ze schreef eerder al het boek Goed eten en (Samen met Kim Leysen) ook De moestuin van Mme Zsazsa – Een jaar zaaien, koken en proeven.

29,95

Op voorraad

Dorien Knockaert. Thuiskomen: de magie van doordeweeks koken. Ivan Put. Luster Uitgeverij (Luster Uitgeverij ), verschenen in 2017. 239 pagina’s. Eerste editie. 254 x 205 x 27 mm. 997 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 440.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 997 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.