Sapiens: Een kleine geschiedenis van de mensheid

AUTEUR(S): Yuval Noah Harari.


TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Hebreeuws.
UITGEVER: Uitgeverij De Bezige Bij b.v. (Thomas Rap).
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 496.
DRUK: 20+ editie.
FORMAAT: 237 x 160 x 37 mm.
GEWICHT: 826 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789400404991.


BESCHRIJVING

Honderdduizend jaar geleden waren er wel zes verschillende menssoorten. Nu is er maar één soort over, en dat zijn wij. Homo sapiens. Hoe komt het dat alleen wij zijn overgebleven? Hoe kwamen onze voorvaderen op het idee om steden en zelfs koninkrijken te stichten? Waarom gingen we in goden geloven, maar ook in natiestaten, en in bedrijven. Waarom vertrouwen we op geld, boeken en wetten? En hoe zal onze wereld er in de toekomst uitzien?

In Sapiens; neemt Yuval Noah Harari ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we geworden wie we nu zijn? In zijn aanstekelijke relaas laat Harari ons kennismaken met een raadselachtig fenomeen: de mens.

blockquote Zeventigduizend jaar geleden was Homo sapiens; nog een onbeduidende diersoort die zon beetje zijn eigen gangetje ging in een uithoek van Afrika. In de millennia daarna veranderde hij zichzelf in de absolute heerser van de planeet en de grootste nachtmerrie van het ecosysteem.blockquote

29,99

Op voorraad

Yuval Noah Harari. Sapiens: Een kleine geschiedenis van de mensheid. Vertaald uit het Hebreeuws]. Uitgeverij De Bezige Bij b.v. (Thomas Rap), verschenen in 2019. 496 pagina’s. 20+ editie. 237 x 160 x 37 mm. 826 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789400404991.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 826 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.