Rustig aan, tijger

AUTEUR(S): Joost de Vries.

 

TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Das Mag Uitgeverij B.V. (Das Mag Uitgeverij B.V.).
JAAR: 2020.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 200 x 125 x 22 mm.
GEWICHT: 277 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789493168282.

 

BESCHRIJVING

Dat is wat ik me herinner: die o-mond die een grijns werd. Terwijl het gebeurde was het voor Marnix al een grap. Terwijl het zich in realtime afspeelde, ervoer hij het al als de anekdote die hij er straks van kon maken. Als je dat kunt volhouden in het leven, dacht ik, dan ben je onkwetsbaar.

De hoofdpersonen van Rustig aan, tijger rijzen op en vliegen de wereld in. Ze wagen zich aan hypotheken, huwelijken en onhandige affaires, ze richten reclamebureaus op, zetten hun eigen memoires in scène, gaan in therapie en ontdekken dat ze per ongeluk in dienst zijn van totalitaire sjeiks. Kortom, dingen die ons allemaal kunnen overkomen.

Aan de hand van wie ze liefhebben en de manier waarop ze afscheid nemen, wat ze creëren en wat ze kapotslaan, proberen ze onmogelijke vragen te beantwoorden: Wat ben ik waard? Welke rol speel ik? En als niet alles om mij draait, om wie dan wel?

Met evenveel empathie als sardonisch genoegen worden in Rustig aan, tijger de kwetsbare zielen ontrafeld van de mensen die vinden dat de wereld van hen is — of op zijn minst zou moeten zijn.

21,99

Op voorraad

Joost de Vries. Rustig aan, tijger. Das Mag Uitgeverij B.V. (Das Mag Uitgeverij B.V.), verschenen in 2020. [?p.] Eerste editie. 200 x 125 x 22 mm. 277 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 303.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 277 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.