Regensoldaten

AUTEUR(S): Kristien De Wolf.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij In De Knipscheer B.V. (Knipscheer, Uitgeverij In de).
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 152.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 210 x 130 x 15 mm.
GEWICHT: 216 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789493214255.


BESCHRIJVING

Vergeetachtigheid kan erfelijk zijn, maar sommige mensen drinken gewoon te veel. Zoveel weet Dr. Mus, neuroloog.

Ooit, lang geleden, was alles goed. Mus was het licht in haar moeders leven, de kleine heldin in al haar verhalen, het gezicht op al haar foto’s. Maar verhalen en portretten gaan verloren en gemiste kansen komen nooit meer terug. En dus neemt dokter Mus nog maar een glaasje. Ze wacht. Misschien komt er toch nog iets, want is het niet ongelooflijk hoe de dingen kunnen lopen?

Regensoldaten is de tweede roman van Kristien De Wolf. In deze meeslepende vertelling eist de schrijver alle vrijheid op om zich onstuimig te bedienen van verbeelding, humor en tragiek. Meedogenloos, maar met een tomeloze liefde, kijkt ze naar een vrouw die vanuit de eeuwigheid haar spartelend bestaan reconstrueert. Gaandeweg wordt duidelijk dat Mus’ beproevingen onmisbaar zijn geweest om op de valreep van haar leven, in één glorieus moment, een prachtige held te kunnen worden.

Een stevige windvlaag deed mijn jas achter me opbollen. Het was alsof ik zelf een vlucht nam en zou kunnen opstijgen als de reiger, als duizend spreeuwen tegelijk, vrij en hoog in de lucht, in een prachtige dans, en helemaal synchroon, als honderdduizend regensoldaten.

De Vlaamse schrijver Kristien De Wolf (Sint- Niklaas, 1969) debuteerde in 2017 in de Extazereeks met Rotgeluk, een bundel eigenzinnige verhalen waarin haar talent in elk opzicht tot wasdom komt. In 2019 verscheen Ava Miller en ik, haar overdonderend romandebuut met een al even onvergetelijke protagonist.

Over Rotgeluk:
‘Meesterlijk in haar ironie.’ NBDBiblion

Over Ava Miller en ik:
‘Overrompelend boek.’ Cor Gout

17,50

Op voorraad

Kristien De Wolf. Regensoldaten. Uitgeverij In De Knipscheer B.V. (Knipscheer, Uitgeverij In de), verschenen in 2021. 152 pagina’s. Eerste editie. 210 x 130 x 15 mm. 216 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 216 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.