Poppy en Eddie

AUTEUR(S): Herman Brusselmans.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Prometheus, Uitgeverij (Prometheus).
JAAR: 2014.
PAGINA’S: 272.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 201 x 126 x 25 mm.
GEWICHT: 320 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789044625905.


BESCHRIJVING

In deze semiautobiografie, die hangt en wurgt tussen fantasie en werkelijkheid, voert Herman Brusselmans een aantal personages op van wie de lezer het op de heupen krijgt, met wie hij sympathiseert, die hij graag nooit of ooit tegen het lijf zou lopen, en van wie hij zich afvraagt: bestaan ze werkelijk? Op deze vraag kan alleen de schrijver antwoorden, en dat doet hij in vloeiende zinnen en doorgrondelijke woorden, en in een stijl die Brusselmans heeft gemaakt tot de enige stilist in zijn eigen klasse.
De belangrijkste personages van allemaal zijn echter van vlees en bloed; het zijn het ik-personage, en Poppy en Eddie, zonder wie het ik-personage niet zou functioneren. Als de enige echte Poppy iets overkomt wat je niemand zou toewensen is het aan Herman Brusselmans en Eddie om haar bij te staan tot ze weer de vrouw zal worden die in de ogen van haar geliefden niet alleen onvervangbaar is maar evengoed uniek, prachtig, en voor altijd eeuwig.

Poppy en Eddie is een liefdesroman, die via kronkelingen en omwegen en schijnbewegingen uitkomt bij het mooiste wat een boek te bieden heeft: personages die van elkaar houden in alle omstandigheden, in woord en daad, en met hart en geest.

Herman Brusselmans (1957) publiceerde meer dan zestig romans. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.

Herman Brusselmans is een fenomeen.
knack

17,95

Op voorraad

Herman Brusselmans. Poppy en Eddie. Prometheus, Uitgeverij (Prometheus), verschenen in 2014. 272 pagina’s. Eerste editie. 201 x 126 x 25 mm. 320 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789044625905.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 320 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.