Oorlog is misleiding en bedrog

AUTEUR(S): Frederick Morel, Fré Morel.

 

TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Stichting De Blauwe Tijger (Uitgeverij De Blauwe Tijger).
JAAR: 2018.
PAGINA’S: 368.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 240 x 161 x 26 mm.
GEWICHT: 648 gram.
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789492161550.

 

BESCHRIJVING

Ondertussen hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een geheel herziene herdruk van dit boek. Ook besloot de auteur het boek onder eigen naam te publiceren. Niet meer het legendarische Fré Morel, of het mysterieuze Bertus Blommink. Fré Morel staat nog wel op de voorkant, maar de titel staat nu geregistreerd onder de echte naam van de auteur; Bert van Vondel. Novini was zeer lyrisch over dit unieke boek:

Het boek ontmantelt systematisch de jaren die op de tragische gebeurtenissen van 1914 volgen, op een onnavolgbare en, belangrijker nog, uiterst gedocumenteerde manier. Geen enkele gebeurtenis in de Eerste en Tweede Wereldoorlog blijft onbenoemd; Fre Morel bekijkt ze met zijn eigen, unieke en diepe inzicht in het beschikbaar feitenmateriaal. Uw kijk op de ‘Eerste en Tweede Wereldoorlog’ zal nooit meer hetzelfde zijn.

25,50

Frederick Morel, Fré Morel. Oorlog is misleiding en bedrog. Stichting De Blauwe Tijger (Uitgeverij De Blauwe Tijger), verschenen in 2018. 368 pagina’s. Eerste editie. 240 x 161 x 26 mm. 648 gram. Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 680.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 648 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.