Next Nature: Waarom technologie onze natuurlijke toekomst is

AUTEUR(S): Koert van Mensvoort.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Maven Publishing (Maven Publishing).
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 239.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 211 x 146 x 21 mm.
GEWICHT: 337 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789492493705.


BESCHRIJVING

Bij ‘natuur’ denken we eerder aan een bos dan aan een snelweg. Maar hoe natuurlijk is de natuur? We leven in een wereld vol aangelegde natuurgebieden, regenboogtulpen, designerbaby’s en gekweekt vlees. De biologie van een tomaat beheersen we inmiddels zo nauwkeurig dat het weinig meer met natuur te maken heeft en, omgekeerd, over het internet en de financiële markten hebben we zo weinig controle dat ze steeds meer een natuurkracht lijken.

Aan de hand van talloze spraakmakende voorbeelden en wetenschappelijke inzichten toont Koert van Mensvoort dat onze hoogtechnologische wereld steeds natuurlijker wordt. Hij neemt je mee op een epische reis langs bedrijven die ademen, bossen die naar shampoo ruiken en plasticetende beestjes. Gaandeweg ontvouwt zich een compleet nieuw wereldbeeld dat niet alleen realistischer, maar ook oneindig veel creatiever, spannender en mooier is. Als we de grote uitdagingen van ons huidige tijdperk het hoofd willen bieden moeten we niet terúg, maar voorúit naar de natuur.

Koert van Mensvoort is multimediaal kunstenaar en filosoof, oprichter van het Next Nature Network en geeft wereldwijd lezingen. Zijn brief aan de mensheid is in 26 talen vertaald. Eerder werk van hem was onder andere de NANO-Supermarkt (met nanotechnologische producten die binnen tien jaar op de markt kunnen komen), de documentaire, Papa, het bos ruikt naar shampoo, het omstreden (en naar later bleek fictionele) schoenenmerk Rayfish.com, dat bio-customized sneakers maakt, en Het kweekvleeskookboek. Van Mensvoort is als university fellow verbonden aan de TU Eindhoven.

22,50

Op voorraad

Koert van Mensvoort. Next Nature: Waarom technologie onze natuurlijke toekomst is. Maven Publishing (Maven Publishing), verschenen in 2019. 239 pagina’s. Eerste editie. 211 x 146 x 21 mm. 337 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789492493705.
NUR: 740.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 337 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.