New Italian: Recepten en verhalen

AUTEUR(S): Willem Asaert, Sergio Herman.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Kris Vlegels.
UITGEVER: Singel Uitgevers (Nijgh & Van Ditmar).
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 301.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 277 x 219 x 32 mm.
GEWICHT: 1598 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789038809878 .


BESCHRIJVING

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.

Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.

Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.

34,99

Op voorraad

Willem Asaert, Sergio Herman. New Italian: Recepten en verhalen. Kris Vlegels. Singel Uitgevers (Nijgh & Van Ditmar), verschenen in 2021. 301 pagina’s. Eerste editie. 277 x 219 x 32 mm. 1598 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 440.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 1598 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.