Moderne filosofie: van Descartes tot Wittgenstein : een korte geschiedenis

AUTEUR(S): Roger Scruton.


TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij Bijleveld (Uitgeverij Bijleveld).
JAAR: 2018.
PAGINA’S: 351.
DRUK: 4de editie.
FORMAAT: 225 x 151 x 33 mm.
GEWICHT: 582 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789061318248.


BESCHRIJVING

Roger Scruton (*1944) geldt als een van de scherpste, interessantste en meest spraakmakende filosofen uit onze tijd. Hij studeerde wijsbegeerte in Cambridge en Londen, waarna hij hoogleraar Esthetiek werd aan de universiteit van Londen en ook hoogleraar aan de universiteit van Boston; tevens was hij gasthoogleraar aan universiteiten als Princeton, Stanford en Cambridge. Thans is hij vrijgevestigd schrijver, journalist, columnist, criticus, tv-presentator, componist en ongebonden wijsgeer.
In een even helder als persoonlijke stijl biedt Scruton hoer een overzicht van stromingen en hoofdfiguren vanuit het perspectief dat filosofie een samenhangend geheel vormt van vragen, antwoorden en weer nieuwe vragen. Steeds weer blijkt filosofie een menselijke zoektocht naar wijsheid, inzicht, begrip, waarheid, en bovenal de grenzen daarvan. In Moderne filosofie neemt Scruton de lezer stap voor stap mee op een ontdekkingsreis in het spoor van die zoektocht. Dit boek is een ideale inleiding voor een ieder die serieus wil kennisnemen van de geschiedenis en denkwijzen van de moderne filosofie.

24,90

Op voorraad

Roger Scruton. Moderne filosofie: van Descartes tot Wittgenstein : een korte geschiedenis. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij Bijleveld (Uitgeverij Bijleveld), verschenen in 2018. 351 pagina’s. 4de editie. 225 x 151 x 33 mm. 582 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789061318248.
NUR: 730.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 582 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.