Milo ziet de wereld in zwart-wit

AUTEUR(S): Blyth, Rowena .

 

TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TITEL: Milo’s black and white world.
ORIGINELE TAAL: Engels.
ORIGINELE TITEL: Milo’s black and white world.
UITGEVER: Oogappel.
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 14.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 14,6 x 14,6 x 1,0 cm.
GEWICHT: 0,123 kg.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789002262876.

 

BESCHRIJVING

Milo de kat ziet de wereld in zwart-wit. Ook een pasgeboren baby ziet de wereld in zwart-wit. Daarom houden baby’s van contrasterende zwart-witpatronen. Hoe sterker het contrast, hoe beter ze het zien. De zwart-witte illustraties in dit boekje zijn ideaal voor pasgeboren baby’s. Door naar de beelden te kijken, worden de hersenen en de visuele ontwikkeling gestimuleerd. Ga mee op stap in de zwart-witte wereld van Milo en geef je baby de beste start. Want lezen begint op schoot, niet op school.

Prentenboeken tot 6 jaar

RECENSIE:
Vierkant, hardkartonnen babyboekje met twee afgeronde hoekjes, uitgevoerd in zwart-wit. Dit houdt al de aandacht vast van heel jonge baby’s, omdat zij goed kunnen focussen op contrasten. Ook de geometrische patronen in de afbeeldingen helpen daarbij. Daarnaast vertelt het boekje een klein verhaaltje over hoe kat Milo op stap gaat. Hij komt door het bos (bomen van driehoekjes), loopt door de regen (patroon van druppels), ziet een trein (geometrisch landschap) enz. Op elke pagina een of twee regels eenvoudige tekst: ‘Milo houdt van sinaasappels. Die zijn lekker zoet.’ en ertegenover ‘Milo houdt ook van wandelen. Wandelen doet je goed. ‘Zo wordt er ook taal aangereikt; bovendien biedt dat de volwassene houvast bij het samen bezig zijn met het boekje. En het maakt het ook nog leuk voor wat oudere baby’s. De illustraties beginnen en eindigen op de binnenzijden van het omslag.

9,99

Op voorraad

Blyth, Rowena . Milo ziet de wereld in zwart-wit . vanuit het Engels]. Originele Titel: Milo’s black and white world. Oogappel, verschenen in 2017. 14 pagina’s. Eerste editie. 14,6 x 14,6 x 1,0 cm. 0,123 kg Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789002262876.
NUR: 271 – Peuterboeken.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 0.123 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.