Meneer Wilder en ik

AUTEUR(S): Jonathan Coe.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Otto Biersma.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij De Bezige Bij b.v..
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 262.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 216 x 137 x 22 mm.
GEWICHT: 338 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789403125015.


BESCHRIJVING

In de zomer van 1977 vertrekt de naïeve jonge vrouw Calista om op wereldreis te gaan. Via de Verenigde Staten komt ze terecht op een Grieks eiland dat wordt omgebouwd tot een filmset. Bij toeval werkt ze daar voor de fameuze regisseur Billy Wilder, over wie ze zo goed als niets weet. Maar de tijd die ze doorbrengt in dit luxueuze, onbekende oord zal haar voor altijd veranderen.Terwijl Calista geniet van het avontuur, realiseert Wilder zich dat zijn carrière zo goed als voorbij is. Niet langer geliefd in Hollywood heeft hij zijn nieuwe film laten financieren door Duitse producenten. Wanneer Calista hem volgt naar München voor het filmen van wat extra scènes, wordt ze deelgenoot van Wilders duistere familiegeschiedenis.
Meneer Wilder en ik; is zowel een tedere coming-of-ageroman als een portret van een van de meest intrigerende mensen uit de
filmwereld. De Britse meesterverteller Jonathan Coe schrijft meeslepend over het verstrijken van de tijd en roem, over het belang van familie, en de gevaarlijke aantrekkingskracht van nostalgie.

20,99

Op voorraad

Jonathan Coe. Meneer Wilder en ik. Otto Biersma. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij De Bezige Bij b.v., verschenen in 2021. 262 pagina’s. Eerste editie. 216 x 137 x 22 mm. 338 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 338 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.