Maanlicht van een andere planeet

AUTEUR(S): Herman Brusselmans.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Prometheus, Uitgeverij (Prometheus).
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 183.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 201 x 125 x 18 mm.
GEWICHT: 240 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789044647563.


BESCHRIJVING

Louis Tinner, de held uit de voorgaande romans De man die werk vond, Nog drie keer slapen en ik word wakker en Trager dan de snelheid, is thans een flinke zestiger. Hij heeft een leeg leven, dat hij vult. Hij eet iets, hij drinkt wat, hij rookt sigaretten, hij heeft gedachten, en loopt op straat. Z’n vrienden gedoogt hij, voor zover Tinner ooit aanvaardt dat vriendschap bestaat. Hij koopt een nieuwe broek, leert de dienster in een café beter kennen, wordt gespot door een zestienjarig meisje, heeft een aanvaring met een Spaanse vrouw en een glazenwasser, en oordeelt dat hij gerust een derderangswreker kan zijn die de slechtheid op aarde op een sloffende manier ongedaan zou willen maken, zolang dat niet al te veel moeite kost. Hij trakteert z’n beperkte buitenwereld op een tochtje naar de kermis, en dan gebeuren er een paar dingen die Tinner opnieuw tot een ongebonden held van z’n eigen tijd en ruimte maken.

bHerman Brusselmansb (1957) publiceerde reeds meer dan tachtig romans. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.

Over Vertrouw mij, ik kom uit de veehandel:
‘De realiteit zet het in de nieuwe Brusselmans weer op een stevig derailleren, maar er valt ook voor liefhebbers van meer conventionele literaire schoonheid lekkers te rapen. (…) Brusselmans blijft een stilist pur sang.’
DE MORGEN

Over De fouten:
‘Een levende legende.’
ÖZCAN AKYOL, DE VOLKSKRANT

Over Hij schreef te weinig boeken:
‘In Hij schreef te weinig boeken doet Herman Brusselmans alles wat Herman Brusselmans tot Herman Brusselmans maakt: ontregelen, ontwrichten, debunken en méér.’
JEROEN VULLINGS, VRIJ NEDERLAND

19,99

Op voorraad

Herman Brusselmans. Maanlicht van een andere planeet. Prometheus, Uitgeverij (Prometheus), verschenen in 2021. 183 pagina’s. Eerste editie. 201 x 125 x 18 mm. 240 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 240 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.