Lynx en andere verhalen

AUTEUR(S): Rebecca Lee.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Caroline Meijer, Saskia van der Lingen.
UITGEVER: Singel Uitgevers (Nijgh & Van Ditmar).
JAAR: 2015.
PAGINA’S: 208.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 215 x 135 x 18 mm.
GEWICHT: 270 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789038800301.


BESCHRIJVING

Een onschuldig etentje wordt het decor voor het stranden van meer dan een huwelijk. Een studente die plagiaat pleegt bij het schrijven van een essay blijft ontkennen – tot ze medeplichtig raakt aan het oprakelen van het schimmige verleden van een docent. Een vrouw wordt ingehuurd om een echtgenote te zoeken voor de enige soulmate die ze ooit heeft ontmoet.
In Lynx en andere verhalen; onderzoekt Rebecca Lee thema’s als ontrouw, plicht, opoffering, jaloezie en, uiteindelijk, optimisme. Ze creëert personages die met al hun fouten, hun verlangens en hun neiging hun eigen bestaan te willen begrijpen zo menselijk zijn dat het onmogelijk is niet met ze mee te leven wanneer hun breekbare geloof in romantische liefde, huiselijk geluk of academische prestaties hen niet de bescherming blijkt te bieden die ze hadden verwacht.

Rebecca Lee, een van de meest getalenteerde en originele verhalenschrijvers van dit moment, schrijft verhalen die lezen als romans.

18,99

Op voorraad

Rebecca Lee. Lynx en andere verhalen. Caroline Meijer, Saskia van der Lingen. Singel Uitgevers (Nijgh & Van Ditmar), verschenen in 2015. 208 pagina’s. Eerste editie. 215 x 135 x 18 mm. 270 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789038800301.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 270 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.