Liefde bij wijze van spreken

AUTEUR(S): Yves Petry.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Das Mag Uitgeverij B.V. (Das Mag Uitgeverij B.V.).
JAAR: 2016.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 215 x 137 x 28 mm.
GEWICHT: 425 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789492478276.


BESCHRIJVING

Alex Jespers, auteur van een weergaloze succesroman maar inmiddels op zijn retour, beseft bij aanvang van deze vertelling dat het niet zal meevallen om uit te leggen hoe hij meer dan twintig jaar geleden verzeild raakte in een driehoeksverhouding met Jasper en Kristien Fielinckx – een broer en een zus die als tieners hun ouders bij een auto-ongeluk hebben verloren. Als die geschiedenis over liefde ging, waarover gaat de liefde dan? Nog moeilijker zal het zijn om te achterhalen wat de betrekkingen tussen hen drieën daarna zo grondig deed ontsporen. Met onuitwisbare gevolgen.
Niets van wat ik heb geschreven, vormt een bewijs voor welke waarheid dan ook, zo besluit Alex zijn veelgelaagde relaas. Maar het moest verteld worden. Het mocht niet onuitgesproken blijven. Het heet Liefde bij wijze van spreken.

‘Hoe dan ook, precies op het moment dat de zwarte ruit over hun auto glijdt, verenigt hij zich met de naar beneden suizende bestelwagen die na een zijdelingse botsing met een ander voertuig door de reling heen is geknald van het dertig meter hoge viaduct waar ze zonet onderdoor zijn gereden.’

9,99

Op voorraad

Yves Petry. Liefde bij wijze van spreken. Das Mag Uitgeverij B.V. (Das Mag Uitgeverij B.V.), verschenen in 2016. [?p.] Eerste editie. 215 x 137 x 28 mm. 425 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789492478276.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 425 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.