Leerschool der liefde

AUTEUR(S): Michael Kumpfmüller.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Gerrit Bussink.
UITGEVER: Uitgeverij Van Gennep B.V. (Van Gennep).
JAAR: 2018.
PAGINA’S: 263.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 220 x 150 x 24 mm.
GEWICHT: 410 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789461644060.


BESCHRIJVING

De jonge muziekdocent en latere componist Georg krijgt tijdens een werkcollege Julika in het vizier. Ze is helemaal zijn type, slechts een paar jaar jonger dan hij, en beantwoordt zijn blikken op een tegelijkertijd uitdagende en afwijzende manier. Georg heeft het gevoel dat zij wat in hem los kan maken, dat hij met haar het leven kan veroveren en in de liefde veel kan bereiken.

En dat is ook zo. Georg voelt zich vrijer, trouwt met haar en krijgt drie kinderen. Als een viertal vrienden op zijn huwelijksfeest als verrassing een vergeten compositie van hem ten gehore brengt, is Georg blij verrast. Het componeren wordt zijn levensvervulling en hij kan met zijn composities zijn gezin onderhouden.

Maar al snel wordt de relatie met de gecompliceerde Julika steeds moei­zamer en als hij na een concert de celliste Sonja ontmoet, is een breuk onvermijdelijk. Dan begint voor Georg – we zijn dan pas aan het begin van het verhaal en de kinderen zijn nog klein – een nieuwe periode in zijn leven waarin hij los van maatschappelijke conventies en patronen zijn leven opnieuw invulling geeft.

LEERSCHOOL DER LIEFDE is een unieke roman – vertaald door de bekroonde vertaler Gerrit Bussink – waarin de bekende Duitse schrijver Michael Kumpfmüller de gevoelens van een man op een liefdevolle en onsentimentele wijze analyseert en tot leven brengt.

19,90

Op voorraad

Michael Kumpfmüller. Leerschool der liefde. Gerrit Bussink. Uitgeverij Van Gennep B.V. (Van Gennep), verschenen in 2018. 263 pagina’s. Eerste editie. 220 x 150 x 24 mm. 410 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789461644060.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 410 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.