Kiev op de bodem van een glas

AUTEUR(S): Tobias Wals.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij Van Oorschot).
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 249.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 210 x 130 x 25 mm.
GEWICHT: 354 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789028280045.


BESCHRIJVING

Toen Tobias Wals zich meldde bij literair tijdschrift Tirade was de gehele redactie direct onder de indruk van zijn kunnen. Hij omschreef zichzelf als slavist die momenteel een onverantwoord leven leidt in Kiev en daarmee was de nieuwsgierigheid gewekt. Het resulteerde in de publicatie van zijn verhaal Het Bykivnjabos in Tirade, waarin de hoofdpersoon een mysterieus smsje ontvangt met een uitnodiging naar de gedenkplaats van Bykivnja te komen.

Net zo avontuurlijk zijn de andere verhalen die Wals schreef tijdens zijn verblijf in Oekraïne, die nu zijn gebundeld in Kiev op de bodem van een glas. Ze laten ons kennismaken met de bijzondere verzameling bewoners van Borscht Hostel, en een Nigeriaanse kapper, uitgeweken complotdenkers en jonge alcoholisten. Hun portretten zijn fijn getekend zonder tot pastiche te vervallen, vaak waarheidsgetrouw, en met zijn bijzondere, robuuste stijl weet Wals ontegenzeggelijk te ontroeren. Uit Kiev op de bodem van een glas rijst het beeld op dat Kiev meer lijkt op West-Europese steden wij veelal denken.

19,99

Op voorraad

Tobias Wals. Kiev op de bodem van een glas. Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij Van Oorschot), verschenen in 2017. 249 pagina’s. Eerste editie. 210 x 130 x 25 mm. 354 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789028280045.
NUR: 303.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 354 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.