Kali: een voorwinterverhaal

AUTEUR(S): Peter Handke.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): W. Hansen.
ORIGINELE TAAL: Duits.
UITGEVER: Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek).
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 128.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 210 x 131 x 12 mm.
GEWICHT: 178 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789028450660.


BESCHRIJVING

Het lijkt zon klein verhaal. Een zangeres reist na een tournee per trein en bus naar de streek van haar jeugd. Daar bezoekt ze haar moeder en trekt dan verder, per schip ditmaal, naar een gebied dat de dode hoek heet. Het is een soort enclave waar verdreven en gestrande mensen van allerlei nationaliteiten, buitenstaanders en daklozen, een thuis gevonden hebben. Met elkaar vormen ze een soort van tegenmaatschappij. Daar blijkt een kind verdwenen te zijn – en de zangeres wil dat kind terugvinden, uit een verlangen naar haar eigen jeugd en naar verlossing.
Subtiel vertelt Peter Handke het verhaal van die vrouw, dat ook een parabel over een nieuw Europa is. Elf jaar na verschijning heeft het nog niets van zijn betekenis verloren.Een adembenemend epos over vertrek, verlies, zoektocht en terugkeer. – Die Zeit;

12,99

Op voorraad

Peter Handke. Kali: een voorwinterverhaal. W. Hansen. Vertaald uit het Duits]. Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek), verschenen in 2019. 128 pagina’s. Eerste editie. 210 x 131 x 12 mm. 178 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 178 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.