Je wordt bedankt!: Pensioenverhalen van Babel, Boenin, Toergenjev en Tsjechov

AUTEUR(S): Anton Tsjechov, Ivan Boenin, Ivan Toergenjev, Isaak Babel.


TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Russisch.
UITGEVER: Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij Van Oorschot).
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 117.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 200 x 125 x 12 mm.
GEWICHT: 155 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789028270244.


BESCHRIJVING

Het naderend pensioen: een nachtmerrie of een zegen? Waar de een in paniek raakt bij het vooruitzicht van een grote leegte, kijkt de ander ernaar uit om alles te doen waar nooit ruimte voor was. Voor beiden geldt echter: eindelijk tijd om de Russen te lezen! Je wordt bedankt is een cadeauboek voor literatuurliefhebber die uit dienst treden.

De vier Russische meestervertellers Babel, Tsjechov, Boenin en Toergenjev verbeeldden het leven van de recent gepensioneerde als geen ander. Deze selectie tragikomische verhalen over de ouder wordende mens is soms satirisch, dan weer melancholiek.

Van Oorschot heeft in de Russische bibliotheek een schat aan alom geprezen vertalingen verzameld van de grote Russische schrijvers. Voor de beginner is deze thematische bloemlezing een mooie kennismaking met de klassieke Russische literatuur; de liefhebber treft bekende en minder bekende klassiekers in een verfrissende combinatie.

9,99

Op voorraad

Anton Tsjechov, Ivan Boenin, Ivan Toergenjev, Isaak Babel. Je wordt bedankt!: Pensioenverhalen van Babel, Boenin, Toergenjev en Tsjechov. Vertaald uit het Russisch]. Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij Van Oorschot), verschenen in 2017. 117 pagina’s. Eerste editie. 200 x 125 x 12 mm. 155 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789028270244.
NUR: 304.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 155 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.