Je minnaar belde net

AUTEUR(S): John Updike.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Tineke Funhoff, Jan Donkers, Willem van Toorn.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij Brooklyn.
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 221.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 221 x 143 x 23 mm.
GEWICHT: 347 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789492754004.


BESCHRIJVING

Ze houden van elkaar en toch gaat het mis.

Na dertig jaar niet leverbaar te zijn geweest verschijnt nu een geheel herziene en uitgebreide vertaling van een van de bekendste boeken van John Updike.
Je minnaar belde net, het feuilleton dat leest als een roman, beschrijft over een periode van ruim twintig jaar het gespannen huwelijk, en het uiteenvallen ervan, van Joan en Richard Maple.
In een vroeg stadium hebben ze al door dat het bergafwaarts gaat met hun huwelijk, maar ze vechten er voor om samen te blijven, ook al vanwege hun vier kinderen van wie ze zielsveel houden.
Maar ook als hun huwelijk uiteindelijk niet meer valt te redden is het voor de lezer duidelijk dat Joan en Richard meer liefde voor elkaar koesteren dan je in menig “gelukkig’ huwelijk ooit zult zien. Ze houden van elkaar en toch gaat het mis.
Als geen ander geeft John Updike het geworstel met de kleine en grote problemen van het huwelijk een gezicht. Teder, wrang, humoristisch, herkenbaar. Beklijvend.

19,90

Op voorraad

John Updike. Je minnaar belde net. Tineke Funhoff, Jan Donkers, Willem van Toorn. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij Brooklyn, verschenen in 2017. 221 pagina’s. Eerste editie. 221 x 143 x 23 mm. 347 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789492754004.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 347 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.