J. Kessels in: Het bamischandaal

AUTEUR(S): P.F. Thomése.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Rubinstein b.v..
JAAR: 2013.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 253 x 141 x 8 mm.
GEWICHT: 158 gram.
STAAT: Nieuw (New).
ISBN/EAN: 9789047614418.


BESCHRIJVING

De zelfkant van Shanghai, NAC-Willem II, een geil wijf uit Aarle-Rixtel, de Schel, Peerke Sonnemans uit de Sigaarstraat en de beauty van de afhaalchinees bij J. Kessels in Tilburg-Noord om de hoek vormen de smakelijke ingrediënten van deze romantische komedie, waarin voor de verandering ook eens flink geneukt mag worden, niet het minst door de auteur zelf. En nog wel met een of ander lelijk wijf. Waar is J. Kessels trouwens? Een schandaal is het, en tot overmaat van ramp blijkt de bami in China heel niet te smaken zoals thuis. Niets in Het bamischandaal is wat het lijkt, godsakke. ‘Wrong noodles, you asshole!’

Over J. Kessels: niet iedereen beseft dat hij werkelijk bestaat. Thomése leerde hem kennen op de sportredactie van Het Nieuwsblad van het Zuiden, alwaar beide vrienden een liefde bleken te delen voor film, countrymuziek en de boeken van Charles Bukowski. J. Kessels woont en rookt nog steeds in Tilburg-Noord, ‘net onder het spoor door’. Hij is alleen en heeft een dochter van tien.

Over P.F. Thomése. De enige constante in het onvoorspelbare oeuvre van P.F. Thomése – een van de meest geliefde en gewaardeerde auteurs van ons taalgebied – is zijn favoriete personage uit Tilburg. J. Kessels dook voor het eerst op in de Amerikaanse reisverhalen Deep South & Far West (1991) en bleef opduiken. Zie Greatest Hits. J. Kessels groeide langzaam uit tot een cult figuur en P.F. Thomése zag zich geroepen om J. Kessels: The Novel te schrijven. Deze roman, een krankzinnig succes, zal komend jaar worden verfilmd.

20,99

Op voorraad

P.F. Thomése. J. Kessels in: Het bamischandaal. Rubinstein b.v., verschenen in 2013. [?p.] Eerste editie. 253 x 141 x 8 mm. 158 gram. Staat: Nieuw (New).

INTERN ID: 9789047614418.
NUR: 078.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 158 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.