In tongen spreken: gedichten

AUTEUR(S): H.C. ten Berge.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Atlas Contact).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 110.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789025459321
.


BESCHRIJVING

De bijna Bijbelse titel van deze nieuwe bundel van H.C. ten Berge suggereert enerzijds het hogere: taal, geschreven vanuit een wonderlijke bezieling, met extase als drijfveer. In tongen spreken bevat zeker gedichten die getuigen van euforie. Anderzijds is er geen taal die zonder tong kan klinken. Ook de helderste constatering, de meest aardse ervaringen: wie erover wil spreken, dient zijn tong te roeren.
Deze bundel bevat zowel “simpele verzen’ en “notities uit het souterrain’ als gedichten over Zuid-Afrika en Midden-Amerika en een cyclus over de vier seizoenen. Het echte leven contrasteert sterk met het mythische, waardoor een grote kracht vrijkomt die de lezer meeneemt van het vertrouwde naar het vreemde. De decorwisselingen maken In tongen spreken tot een veelomvattende bundel in het oeuvre van deze dichter.

21,99

Op voorraad

H.C. ten Berge. In tongen spreken: gedichten. Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Atlas Contact), verschenen in 2020. 110 pagina’s. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 306.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.