In tijden van besmetting

AUTEUR(S): Paolo Giordano.

 

TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij De Bezige Bij b.v..
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 80.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 170 x 120 x 8 mm.
GEWICHT: 89 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789403198309.

 

BESCHRIJVING

Een urgent, elegant en uiteindelijk hoopvol essay van de auteur van De eenzaamheid van de priemgetallen; en De hemel verslindenI over het virus dat ons allen in zijn greep houdt.

De corona-epidemie dreigt de grootste gezondheidsdreiging van onze tijd te worden. Het legt de verschillende niveaus bloot waarop wij tegenwoordig met elkaar verbonden zijn – het maakt niet uit wie of waar we zijn, wat we nu meemaken gaat voorbij aan landsgrenzen, identiteiten en culturen. De verspreiding van het virus maakt ondubbelzinnig duidelijk hoezeer onze wereld geglobaliseerd is. De epidemie moedigt
ons aan de wereldbevolking als één grote samenleving te zien en dwingt ons om in te zien dat individuele keuzes gevolgen hebben voor iedereen.
De samenleving waar we ons nu mee bezig moeten houden, is de gehele mensheid.

De wereldwijde bestsellerauteur Paolo Giordano schreef vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond met In tijden van besmetting; een glashelder, indringend en belangwekkend betoog.

9,99

Op voorraad

Paolo Giordano. In tijden van besmetting. Uitgeverij De Bezige Bij b.v., verschenen in 2020. 80 pagina’s. Eerste editie. 170 x 120 x 8 mm. 89 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 89 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.