In het oog van de klimaatstorm

AUTEUR(S): Jean-Pascal van Ypersele.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Jill Peeters, Philippe Lamotte, Thierry Libaert, Brice Lalonde.
UITGEVER: Uitgeverij Epo.
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 222.
DRUK: Eerste editie.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Boek.
ISBN/EAN: 9789462671225.


BESCHRIJVING

Zijn overgrootvader was advocaat van priester Daens en zijn nonkel kabinetschef van koning Boudewijn en koning Albert II. Zelf koos hij een heel ander pad: Jean-Pascal van Ypersele is de belangrijkste klimaatwetenschapper van België. In 2015 schopte hij het zelfs ei zo na tot grote baas van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), de organisatie van de Verenigde Naties die de risicos van de klimaatverandering evalueert.

In dit boek vertelt van Ypersele over het hoe en waarom van zijn engagement. Maar hij biedt ook een blik achter de schermen van de grote internationale conferenties waar hij al decennia kind aan huis is, strooit kwistig met anekdotes, en beantwoordt de vragen die ertoe doen, gaande van Wat is nu echt de staat van het klimaat? tot Hoe kunnen we de transitie inzetten?.

Jean-Pascal van Ypersele staat bekend als de klimaatprofessor die er een sport van maakt zo helder en toegankelijk mogelijk te communiceren over de klimaatontwrichting. Dat bewijst hij ook in zijn eerste boek voor een breed publiek.

19,90

Op voorraad

Jean-Pascal van Ypersele. In het oog van de klimaatstorm. Jill Peeters, Philippe Lamotte, Thierry Libaert, Brice Lalonde. Uitgeverij Epo, verschenen in 2019. 222 pagina’s. Eerste editie. Staat: Nieuw (New). Boek.

INTERN ID: 9789462671225.
NUR: 740.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.