I’m your man: het leven van Leonard Cohen

AUTEUR(S): Sylvie Simmons.


TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Singel Uitgevers (Nijgh & Van Ditmar).
JAAR: 2012.
PAGINA’S: 584.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 231 x 151 x 33 mm.
GEWICHT: 843 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789038896298.


BESCHRIJVING

I m Your Man beschrijft het uitzonderlijke leven van een van de invloedrijkste singer-songwriters van de afgelopen vijftig jaar. Leonard Cohen is het genie achter klassieke songs als Suzanne , Bird on a Wire en Hallelujah .

In zijn songteksten verdiept hij zich in de essentiële zaken van het leven: seks, liefde, religie, macht en de zin van het bestaan. Voordat hij muzikant werd had Cohen al naam gemaakt als schrijver van poëzie en literatuur. Zijn muzikale en literaire talent zijn met elkaar verweven: zijn songs zijn van een literaire kwaliteit die zeldzaam is in de wereld van de popmuziek, en zijn poëzie en proza kenmerkten zich door een grote muzikaliteit.
I m Your Man verdiept zich in alle fasen en aspecten van Cohens leven, vanaf zijn jeugd in Montréal tot zijn fascinatie voor religies. Zo was zijn diepe verbondenheid met de boeddhistische leer van de onthechting reden voor een vijfjarig verblijf in een klooster.

21,99

Op voorraad

Sylvie Simmons. I’m your man: het leven van Leonard Cohen. Vertaald uit het Engels]. Singel Uitgevers (Nijgh & Van Ditmar), verschenen in 2012. 584 pagina’s. Eerste editie. 231 x 151 x 33 mm. 843 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789038896298.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 843 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.