Ik heb bekend: Dagboeken 1958-1965

AUTEUR(S): Paul Haenen.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij Podium b.v..
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 296.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 219 x 182 x 28 mm.
GEWICHT: 782 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789057598289.


BESCHRIJVING

Paul Haenen vertelt in zijn even ontwapenende als scherpzinnige dagboeknotities – met verdriet bij tegenslag maar meestal met veel humor – over zijn privéleven, familie, ambities en eenzaamheid. Al jong blijkt hij opmerkelijk betrokken bij ontwikkelingen in de samenleving; hij mengt zich onder andere in het debat over de publieke omroep. Hiervoor schrijft hij brieven naar kranten, die tot zijn trots tot publicaties leiden.
In een tijd gedrenkt in taboes wil de jonge Paul zich uitspreken en gezien worden. De strijdlustige jongen wint langzaam aan populariteit en treedt steeds meer op de voorgrond. Pas wanneer hij zijn dagboeken van slotjes voorziet, onthult hij zijn grootste geheim…

Paul Haenen (1946) begon op jonge leeftijd zijn carrière als journalist en programmamaker. Met zijn karakters Dominee Gremdaat en Margreet Dolman werd hij bekend bij een groot publiek. Haenen schreef toneelstukken, treedt op als cabaretier en vertolkt de stemmen van Bert en Grover in Sesamstraat. Ook maakte hij, meestal met zijn man Dammie van Geest, tv-programma’s voor vrijwel alle omroepen en sinds kort voor hun eigen zender Betty Asfalt TV. Met Van Geest heeft hij ook z’n eigen theater, Het Betty Asfalt Complex.

29,99

Op voorraad

Paul Haenen. Ik heb bekend: Dagboeken 1958-1965. Uitgeverij Podium b.v., verschenen in 2020. 296 pagina’s. Eerste editie. 219 x 182 x 28 mm. 782 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 782 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.