Het wonder van jou en je biljoenen bewoners: en je biljoenen bewoners

AUTEUR(S): Jan Paul Schutten.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Floor Rieder.
UITGEVER: Gottmer Uitgevers Groep b.v. (Gottmer).
JAAR: 2015.
PAGINA’S: 159.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 261 x 206 x 22 mm.
GEWICHT: 674 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789025752026.


BESCHRIJVING

‘Het wonder van jou en je biljoenen bewoners’ is de opvolger van het prachtige kinderboek ‘Het raadsel van alles wat leeft’. Dat boek won in 2014 de Gouden Griffel, het Gouden Penseel en nog veel meer andere prijzen. Thema van dit bijzondere non-fictieboek: het menselijk lichaam.

Jij bent een wonder
Als er iemand een wonder is, dan ben jij het wel. Ja, jij! Neem alleen al je bloedvaten. Als je die allemaal aan elkaar vast zou plakken, dan kreeg je een draad die twee keer om de aarde past. Of denk eens aan die biljoenenmicroben die in en op je lichaam zitten en die je heel hard nodig hebt om te overleven. Hoe zien ze eruit en wat doen ze daar?

Biljoenen bewoners
Het wonder van jou en je biljoenen bewoners is meer dan een boek over het menselijk lichaam.Het vertelt hoe een cel er van binnen uitziet. En dat een gewone cel in jouw lichaam er nog spectaculairder uitziet dan de Death Star uit Star Wars. Het legt uit hoe je kunt zien of iemand verliefd op je is, waarom je sneller boos wordt bij warm weer en waarom je slim wordt van kauwgom eten. Dat dus – en nog veel, veel, véél meer…

Het raadsel van alles wat leeft
Het wonder van jou en je biljoenen bewoners is het vervolg op Het raadsel van alles wat leeft. In dezelfde stijl geschreven: met veel humor, vol vaart en met een onnoemelijke hoeveelheid informatie. De geweldig mooie en grappige illustraties van Floor Rieder maken het boek nog leuker. Het raadsel werd keer op keer bekroond: het boek sleepte onder andere de Gouden Griffel, het Gouden Penseel, de Gouden Tulp (beste non-fictieboek) en de Nienke van Hichtumprijs binnen.

27,99

Op voorraad

Jan Paul Schutten. Het wonder van jou en je biljoenen bewoners: en je biljoenen bewoners. Floor Rieder. Gottmer Uitgevers Groep b.v. (Gottmer), verschenen in 2015. 159 pagina’s. Eerste editie. 261 x 206 x 22 mm. 674 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789025752026.
NUR: 223.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 674 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.