Het ware leven, of Waarom de jeugd gecorrumpeerd moet worden: Of waarom de jeugd gecorrumpeerd moet worden

AUTEUR(S): Alain Badiou.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Piet Joostens.
UITGEVER: Uitgeverij Polis.
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 133.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: mm.
GEWICHT: 187 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789463103800.


BESCHRIJVING

Jongeren hebben een nieuwe wereld voor zich. Nu aan oude tradities en hiërarchieën steeds minder belang wordt gehecht, lijken de mogelijkheden legio. Jonge mensen moeten zich bewust worden van deze nieuwe toestand en de moed vinden om samen hun vrijheid aan te wenden. Socrates werd ervan beschuldigd de jeugd te corrumperen. Als de filosofie daartoe in staat is, moet ze de jongeren aanzetten om weg te blijven van de platgetreden paden en nieuwe wegen te verkennen. Weg van het lege marktdenken of het terugverlangen naar oude goden en ongelijkheden, op zoek naar het ware leven.

De eenentachtigjarige Alain Badiou houdt een bevlogen pleidooi, gericht aan de jeugd. In drie hoofdstukken, voor iedereen, maar in het bijzonder voor de jonge mannen en vrouwen van nu, roept hij op om de wereld te veranderen.

17,50

Op voorraad

Alain Badiou. Het ware leven, of Waarom de jeugd gecorrumpeerd moet worden: Of waarom de jeugd gecorrumpeerd moet worden. Piet Joostens. Uitgeverij Polis, verschenen in 2019. 133 pagina’s. Eerste editie. mm. 187 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789463103800.
NUR: 730.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 187 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.