Het tumult van de tijd

AUTEUR(S): Julian Barnes.


TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Atlas Contact).
JAAR: 2018.
PAGINA’S: 222.
DRUK: 3de editie.
FORMAAT: 216 x 143 x 29 mm.
GEWICHT: 423 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789025451790.


BESCHRIJVING

‘Het tumult van de tijd’ van Julian Barnes speelt zich af in jaren dertig, wanneer een jonge man – aanstormende componist, toegewijde huisvader – met een ingepakt koffertje bij de lift van een flatgebouw in Leningrad staat: Dmitri Sjostakovitsj. Hij wacht er de hele nacht, nachtenlang, in de overtuiging dat hij opgepakt zal worden en afgevoerd naar het Grote Huis. Geen enkele beroemdheid die hij in de afgelopen tien jaar heeft ontmoet, kan hem nu helpen. En weinig mensen die naar het Grote Huis worden afgevoerd, komen ooit terug.

Aldus begint de eerste roman van Julian Barnes sinds zijn met de Man Booker Prize bekroonde ‘Alsof het voorbij is’. Een verhaal over de botsing tussen Kunst en Macht, en de compromissen die een kunstenaar moet aangaan om zijn stempel op de wereld te drukken – dit allemaal aan de hand van de fictionele biografie van een van de grootste componisten van de twintigste eeuw. ‘Het tumult van de tijd’ is Barnes’ meest diepgaande werk tot nu toe, het werk van een literaire grootmeester.

15,00

Op voorraad

Julian Barnes. Het tumult van de tijd. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Atlas Contact), verschenen in 2018. 222 pagina’s. 3de editie. 216 x 143 x 29 mm. 423 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789025451790.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 423 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.