Het ontstaan van soorten door natuurlijke selectie, ofwel Het bewaard blijven van rassen die in het voordeel zijn in de strijd om het bestaan: door natuurlijke selectie ofwel het bewaard blijven van rassen die in het voordeel zijn in de strijd om het bestaan

AUTEUR(S): Charles Darwin.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Ruud Rook.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Olympus).
JAAR: 2016.
PAGINA’S: 544.
DRUK: 9de editie.
FORMAAT: 211 x 136 x 37 mm.
GEWICHT: 559 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789046705476.


BESCHRIJVING

Toen Charles Darwin in 1831 aan boord ging van de Beagle, wist hij niet welke verstrekkende gevolgen zijn vijf jaar durende ontdekkingsreis zou hebben – niet alleen voor hem, maar voor de gehele wetenschappelijke wereld. Zijn observaties en ontdekkingen over evolutie en natuurlijke selectie zouden leiden tot de publicatie van Het ontstaan van soorten in 1859. Dit indrukwekkende boek stond aan de basis van de grootste verschuiving in het denken sinds de Renaissance en heeft in de afgelopen anderhalve eeuw nog niets aan zeggingskracht verloren. Het ontstaan van soorten door natuurlijke selectie, ofwel het bewaard blijven van rassen die in het voordeel zijn in de strijd om het bestaan is een moderne vertaling van de laatste bij het leven van de auteur verschenen druk uit 1872, die bekendstaat als de definitieve editie.

20,00

Op voorraad

Charles Darwin. Het ontstaan van soorten door natuurlijke selectie, ofwel Het bewaard blijven van rassen die in het voordeel zijn in de strijd om het bestaan: door natuurlijke selectie ofwel het bewaard blijven van rassen die in het voordeel zijn in de strijd om het bestaan. Ruud Rook. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Olympus), verschenen in 2016. 544 pagina’s. 9de editie. 211 x 136 x 37 mm. 559 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789046705476.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 559 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.