Het leugenachtige leven van volwassenen Eenmalige luxe editie

AUTEUR(S): Elena Ferrante.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Miriam Bunnik, Mara Schepers.
ORIGINELE TAAL: Italiaans.
UITGEVER: Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 334.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 216 x 145 x 33 mm.
GEWICHT: 532 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789028451063.


BESCHRIJVING

De dertienjarige Giovanna woont in een van de beste wijken van Napels. Haar ouders zijn bijna perfect en hebben haar opgevoed tot een net en lief kind dat keurig Italiaans spreekt en goede cijfers haalt. Maar op een dag hoort ze haar vader tegen haar moeder zeggen dat Giovanna steeds meer begint te lijken op zijn zus. Er is in hun gezin geen groter kwaad denkbaar dan tante Vittoria.

Giovanna besluit om op bezoek te gaan bij Vittoria om meer over zichzelf te weten tekomen. Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten gaat er meteen een doos van Pandoraopen: de volkse, grofgebekte Vittoria blijkt vooral te willen praten over de ware aardvan Giovannas ouders. Het beeld van een perfect gezin valt langzaam in gruzelementen.Vanaf nu moet ze laveren tussen trouw aan haar ouders en de nieuwe vriendschapmet haar tante – het zijn Giovannas eerste stappen naar volwassenheid.

Deze nieuwe roman van Elena Ferrante bevestigt opnieuw haar grote en unieke talent: als geen ander is ze in staat om heel gedetailleerd vriendschappen en relaties tussenvrouwen neer te zetten. Haar vaak rebelse personages zijn zo levendig beschreven, dat je al snel het idee krijgt dat je ze al je hele leven kent. Het leugenachtige leven van volwassenen doet verlangen naar meer.

29,99

Op voorraad

Elena Ferrante. Het leugenachtige leven van volwassenen
Eenmalige luxe editie. Miriam Bunnik, Mara Schepers. Vertaald uit het Italiaans]. Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek), verschenen in 2020. 334 pagina’s. Eerste editie. 216 x 145 x 33 mm. 532 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 532 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.